Muurschilderingen en mozaïek

Een muurschildering is erg leuk in een baby of kinderkamer, in een spreekruimte, wachtkamer, badkamer etc. Ik kan zelf een ontwerp tekenen op basis van uw wensen, een tekening van uw kind uitvergroten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor een schildering binnenshuis dient de muur vlak te zijn, een te grove structuur is niet wenselijk. Ik gebruik hoogwaardige verfsoorten die zorgen voor een jarenlang plezier van uw muurschildering. Als u de schildering liever niet direct op de muur wilt, kan ik de schildering ook op een los paneel maken, die vervolgens aan de muur bevestigd kan worden. Zo is de schildering makkelijk te verplaatsen.

Kinderdagverblijf SamSam, Zeist

Een groot project dat erg leuk was om te realiseren was het opklappen van de buitenruimte van kinderdagverblijf SamSam in Zeist. Een door mij ontworpen zoekplaat met 101 Nederlandse spreekwoorden en gezegden. Behalve voor de kinderen ook leuk voor de ouders! Want vind ze maar eens allemaal… Dit schilderij heb ik rechtstreeks op de bestaande beplating van het gebouw geschilderd. Van deze zoekplaat-muurschildering verkoop ik posters die erg leuk zijn als cadeautje of op de kinderkamer. Bij een poster krijg je ook de oplossing van de zoekplaat. Neem contact met me op voor prijzen en formaten

De jongste groep van het kinderdagverblijf heeft het kleine blauwe muurtje met vlinders als uitzicht. Speciaal voor hen om bij weg te dromen.

Vanuit het BSO-gedeelte heb je uitzicht op de schuur welke volledig voorzien is van nieuwe, gele trespa-platen. Ik heb de kinderen van de BSO laten tekenen wat ze wilden worden als ze later groot zijn. Die tekeningen heb ik uitvergroot en met beletteringsfolie op het trespa aangebracht. Er zijn verschillende wensen en beroepen te zien, zoals de brandweerauto van een jongetje dat brandweerman wilde worden. Maar ook een dierenwinkelverkoopster, een kunstenaar, een clown, een lieve papa, een dierenarts etc. De letters van de zin “als ik later groot ben” en “Sam Sam” heb ik door een aantal kinderen laten schrijven zodat dat ook echt in hun handschrift op de schuur staat.

Mozaïeken, Zeist

Woningbouwvereniging de Combinatie in Zeist wilde twee van hun wijken een vrolijker uitstraling geven. Dit project van een jaar omvatte ca. 90 m2 mozaïek op verschillende muren in Zeist. Voor het maken van de ontwerpen en een aantal van de mozaïeken heb ik samengewerkt met buurtbewoners en kinderen van twee basisscholen uit de wijk.

De grote mozaïek aan de kruising Meester H. Marsmanstraat – Johan de Meesterstraat heeft als thema “droomspeeltuin”. De serie mozaïeken aan de Achterheuvel heeft als thema de vier seizoenen. Als je het pad volgt loop je het hele jaar door. Dankzij de speciale vorstbestendige materialen is het eindresultaat zeer duurzaam en nu na meerdere jaren ziet het er nog als nieuw uit.

Copyright © 2017 Esther Visser
error: