Schildercursus voor volwassenen

Vanwege de populariteit van de schildercursussen voor volwassenen, start ik in samenwerking met de Koppelkerk met twee extra schildercursussen: op de maandagavond en de dinsdagochtend. Vanaf 11 oktober start de 10-delige wekelijkse schildercursus.

Altijd al zin gehad om te (leren) tekenen en schilderen op individueel niveau? De schildercursus vindt plaats in een kleine groep (max. 10 personen), met begeleiding afgestemd op ieders eigen tempo en creatieve ontwikkeling. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Aan de hand van verschillende thema’s werken we onder meer aan het verbeteren van schildertechniek en tekenvaardigheid, schetsproces en bewust leren kijken. De cursus wordt door mij, Esther Visser, gegeven in de cursusruimte van de Koppelkerk in Bredevoort.

Het lesgeld kan bij aanvang van de cursus worden betaald. Er is geen restitutie mogelijk; wel kan een gemiste les in overleg worden ingehaald op een ander dagdeel (mits er plek is). De materialen kunnen tijdens de cursus worden aangeschaft of zelf worden meegebracht. Op kunst- en cultuurbeoefening is het coronatoegangsbewijs NIET van toepassing.

Wanneer:
Maandagavond 19.30 – 22.00 uur
Looptijd 11 oktober t/m 13 december 2021

Dinsdagochtend 9.30 – 12.00 uur
Looptijd 12 oktober t/m 14 december 2021

Kosten:
€ 150,- / 10 wekelijkse lessen van 2,5 uur
Inclusief koffie en thee
Exclusief materialen

Locatie:
Koppelkerk
Cursusruimte (entree via zij-ingang)
Koppelstraat 35
7126 AG Bredevoort

Neem voor vragen contact met me op.

Schrijf je hier in (avond)

Schrijf je hier in (ochtend)