Schildercursus voor volwassenen

Altijd al zin gehad om te (leren) tekenen en schilderen op individueel niveau? De schildercursus vindt plaats in een kleine groep (max. 10 personen), met begeleiding afgestemd op ieders eigen tempo en creatieve ontwikkeling.

Stimuleer je creativiteit
Iedere les wordt een opdracht aangeboden rond een bepaald thema zoals compositie, kleurgebruik en mengen, abstraheren, schetsproces, ruimtelijkheid, licht/schaduw etc. Ook komen diverse technieken aan bod. Hiermee word je gestimuleerd je eigen creativiteit en expressie te verkennen, zet je stappen in je creatieve proces en werken we aan het verbeteren van schildertechniek en tekenvaardigheid. Je bent volledig vrij in het kiezen in hoeverre je met de opdrachten mee wilt doen. Je kunt ook zelfstandig werken aan eigen projecten en daar feedback op krijgen. Dit maakt de cursus geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Benodigde materialen
Tijdens de cursus kunnen basismaterialen zoals penselen, paletten, schetspapier, potloden, krijt, houtskool e.d. kosteloos gebruikt worden. De aanwezige acrylverf, luxe papier, doeken, panelen e.d. kunnen tegen een kleine vergoeding gebruikt worden. Materialen kunnen natuurlijk ook zelf worden meegebracht. Als je nog geen materialen hebt, koop dan vooraf nog niets, ik geef graag advies over geschikte materialen.

Praktische informatie:
De cursus wordt door Esther Visser gegeven in de cursusruimte van de Koppelkerk in Bredevoort. De cursus bestaat uit 10 lessen (1x per week). De voorjaarscursus (10 lessen) start in januari en de najaarscursus (10 lessen) in oktober. Het cursusjaar wordt in april afgesloten met een gezamenlijke expositie. De aanmelding gaat via de website van de Koppelkerk. Het lesgeld kan tijdens het aanmelden via iDeal worden betaald. Er is geen restitutie mogelijk; wel kan een gemiste les in overleg worden ingehaald op een ander dagdeel (mits er plek is) of tijdens de algemene lange inhaalles aan het eind van het seizoen.

Wanneer:
Maandagavond 19.30 – 22.00 uur
Dinsdagochtend 9.30 – 12.00 uur
Woensdagmiddag 13.30 – 16.00 uur

Kosten:
€ 170,- / 10 wekelijkse lessen van 2,5 uur
Inclusief koffie/thee en wat lekkers
Exclusief materialen

Locatie:
Koppelkerk
Cursusruimte (entree via zij-ingang)
Koppelstraat 35
7126 AG Bredevoort

Neem voor vragen contact met me op:
info@estherart.nl
06-19314040

Copyright © 2023 Esther Visser
error: