Muurschildering

Voor muurschilderingen heb ik geen vaste tarieven omdat de prijs heel erg afhangt van het soort ondergrond, het formaat, de mate van detaillering en of ik zelf een ontwerp maak. Op basis van de wensen geef ik wel altijd vooraf een prijsopgave zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Geïnteresseerd in een muurschildering? Neem voor een vrijblijvende prijsopgave contact met me op.

Tekening of schilderij

Wilt u een portret van uzelf, uw naasten of uw huisdier? Of wilt u een bijzondere herinnering aan bijvoorbeeld uw ouderlijk huis, dat kerkje, parkje of uw trouwlocatie? Ik maak graag een tekening of schilderij voor u op basis van uw wensen. De prijs hangt onder andere af van het formaat, de techniek en de mate van detaillering. Ik spreek altijd vooraf een prijs met u af zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave contact met me op.

Bijna alle op de website getoonde werken zijn te koop. Wanneer het werk al verkocht is of in opdracht is gemaakt, staat dat er bij de beschrijving bij. Alle werken zijn uniek en het origineel. De prijzen variëren tussen ca. 50 en 600 euro afhankelijk van onder meer het formaat. Indien gewenst kan ik de tekening of het schilderij voorzien van een passe-partout en/of lijst. Dit gaat altijd in overleg. Neem voor een vrijblijvende prijsopgave van het werk waar u in geïnteresseerd bent contact met me op.

Copyright © 2020 Esther Visser
error: