Laat je inspireren

Laat je inspireren door de kleurrijke omgeving van het Lago Trasimeno tijdens deze geheel verzorgde 8-daagse schildervakantie in Umbrië, het groene hart van Italië. Geniet van het schilderen op pittoreske plekken, interessante excursies en de heerlijke maaltijden tijdens je verblijf in een luxe villa. Dit alles in een kleine groep onder deskundige begeleiding van kunstenaar en docent Esther Visser.

Arrangement 8-daagse schildervakantie

Inbegrepen:
•   7 overnachtingen in Villa Roccaccia op basis van gedeeld appartement
•   7 maal ontbijt, lunch, diner
•   Koffie, thee, frisdrank, water
•   Bed- en badlinnen
•   Persoonlijke schilderbegeleiding op maat
•   Alle schilderbenodigdheden, van goede kwaliteit
•   Excursies en proeverij
•   Transfer van en naar vliegveld Perugia
•   Vervoer ter plaatse

Niet inbegrepen:
•   Reis Nederland-Perugia v.v.
•   Reis- en annuleringsverzekering
•   Alcoholische dranken

De prijs van dit unieke arrangement is € 987,- p.p. (deze prijs geldt voor de reis van 9 t/m 16 september 2023. Voor de reizen in 2024 wordt de prijs hier eind september 2023 vermeld)

Accommodatie

Je verblijft in de fraaie Villa Roccaccia gelegen op een rustige plek net buiten het dorp Tuoro sul Trasimeno, met uitzicht op de schitterende omgeving van het Lago Trasimeno met wijn- en olijfgaarden en de bergen daaromheen.

De comfortabele appartementen bevinden zich op de begane grond van Villa Roccaccia, met eigen terras en grenzend aan de tuin met het zwembad. Ze zijn recent geheel verbouwd, goed uitgerust en van alle gemakken voorzien. Je deelt een appartement met één of enkele andere personen, voor voldoende privacy wordt gezorgd. In de tuin zijn allerlei mooie plekjes om in de zon of schaduw te zitten.

Programma

Schilderen en excursies
Na aankomst en kennismaking op zaterdag volgt er op zondag een verkenning van de omgeving, een introductie over de schilderlessen en een workshop “kleur en kleuren mengen”. Van maandag t/m vrijdag gaan we schilderen op prachtige plekken afgewisseld met inspirerende excursies naar Assisi, Panicale en Castiglione waar een proeverij van lokale producten op het programma staat.

Tijd om te ontspannen
Rondom de activiteiten en tijdens de avonden is er voldoende tijd om heerlijk te ontspannen of een duik te nemen in het zwembad. En Italië zou Italië niet zijn als er niet genoten zou worden van het heerlijke eten. Iedere dag gebruiken we gezamenlijk ontbijt, lunch en diner.

Schilderen

Het schilderen vindt plaats onder deskundige begeleiding van kunstenaar en docent Esther Visser op inspirerende plekken in de omgeving van Tuoro. Vanwege de kleine groep is er alle tijd voor persoonlijke aandacht en begeleiding op maat. Esther stemt de begeleiding af op jouw persoonlijke wensen en niveau en begeleidt je zo in jouw eigen creatieve proces.

Alle benodigde materialen zijn aanwezig dus je hoeft zelf niets mee te nemen. De materialen zijn van goede kwaliteit. Er is keuze om te schilderen op doek, paneel of papier in verschillende formaten. In principe schilderen we deze week met acrylverf, maar er is ook onder meer inkt, houtskool en krijt aanwezig. Desgewenst kunnen er ook andere materialen worden gebruikt. Bij nat weer is er voldoende gelegenheid om uit te wijken naar een overdekte plek.

De schildervakantie is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Meer informatie en contact

Ga voor meer informatie en aanmelden naar: www.schilderreisitalie.nl

Voor vragen over het programma en het schilderen:
Esther Visser:
06-19314040
esther@estherart.nl

Voor vragen over de accommodatie, het reizen en overige vragen:
Janny van der Vlies
06-51169830
info@villaroccaccia.com

Villa Roccaccia
Loc. Roccaccia 1
06069 Tuoro sul Trasimeno (PG)
www.villaroccacia.com

Copyright © 2023 Esther Visser
error: